Alles wat je nodig hebt om een
 webwinkel aan uw site toe te voegen

Snoob App E-commerce met alle functies  voor een bloeiende online business.

Gratis Demo om te testen

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij maken een gratis testaccount voor je aan, zodat je in alle rust functies kan uittesten. Overtuigd? Registreer je dan voor 1 van onze 3 pakketten en begin meteen te verkopen.

Plaats je webwinkel online waar je wil

Voeg uw webwinkel toe aan meerdere sites, blogs en sociale netwerken en beheer alles vanaf één locatie. Alle wijzigingen worden onmiddellijk op alle sites aangepast.

Gemakkelijk en snel online

Snoob App E-commerce past naadloos in uw uw bestaande wesite. Uw website ontwerp wordt niet beïnvloed en er is geen software-installatie nodig.

Verkoop op alle apparaten

Snoob App E-commerce heeft een responsief ontwerp zodat uw webwinkel er perfect uitziet op alle apparaten. Desktop, tablet of mobiele telefoon, het design wordt steeds goed weergegeven. 

Plaats je winkel op sociale media

Gebruik uw sociale netwerken om uw klanten jou producten te laten kopen op een andere en super gemakkelijke manier. Dit terwijl alles rechtstreeks worden gesynchroniseerd met uw centrale voorraad.

Wij doen de rest

U hoeft zich geen zorgen te maken over upgrades, SSL-certificaten, beveiliging, serverconfiguratie en hosting. Jij verkoopt en wij doen de rest.

Naadloze integratie met onder andere:

...en iedere andere website

Webwinkel backoffice management

Voorraadbeheer

Ken altijd precies de status van uw producten ongeacht waar u ze verkoopt - online of offline.

Beheer product opties

Stel uw productopties en -varianten in op basis van de kenmerken van elk van uw producten (bijvoorbeeld grootte, kleur, cate-gorieën, enz.).

Geef je verkopen een boost

Bied promotionele prijzen, kortingsbonnen, volumekortingen en meer aan om je omzet naar een hoger level te genereren.

Verkoop digitale producten

Bied digitale producten of abonnementen aan. Zo word de verkoop digitale items kinderspel.

Acepteer online betalingen

Kies uit verschillende veilige manieren om betalingen te accepteren bij meer dan 40 verschillende betalingsopties.

Maak verschillende vervoerders aan

Stel verschillende tarieven en vervoerders in op basis van uw voorkeuren en de behoeften van uw klanten.

Webwinkel ervaring voor uw klanten

Eenvoudig winkelen

Maak het winkelen eenvoudiger door klanten die producten slepen en neerzetten in hun winkelwagentje een duidelijk en snel overzicht van hun productenlijst te geven.

Account aanmaken

Geef klanten de mogelijkheid om een profiel aan te maken of te bestellen zonder account aan te maken. 

Klanten adres

Klanten kunnen adressen toevoegen in hun account en opslaan om toekomstige bestellingen gemakkelijker te kunnen bestellen en te laten verzenden.

Internationaal

Wil je graag internationaal gaan verkopen? Snoob App E-commerce wordt vertaald in 45 verschillende talen zodat klanten over heel de wereld in hun moedertaal kunnen kopen. in jou webshop.

Lijst favoriete producten

Geef klanten de kans om in uw winkel rond te kijken en hun 'favoriete' items te markeren Zo kunnen ze deze alsnog later bestellen indien gewenst. Ook kunnen ze populaire producten genereren om andere klanten te informeren.

Real-time verzendkosten

Laat klanten in real-time de verzend kosten van verschillende vervoerders zien op basis van hun locatie (via het IP-adres van de klant) Zo kunnen ze zelf kiezen welke vervoerder te nemen.

De functies zijn er teveel om allemaal op te noemen, ze zijn  bijna eindeloos. Nog niet overtuigt of je wil je graag vrijlijvend eerst uittesten ? Vraag dan nu onze demo aan !